Lekker winkelen in de mooiste gemeente van Twente!

De gemeente telt nu iets meer dan 100 winkels. Deze winkels zitten verspreid over Losser, De Lutte en Overdinkel. Ambachtelijke zaken zoals de slager, de bakker en de groenteboer zijn hier nog volop aanwezig. Maar ook de andere winkels zijn zeker een bezoekje waard. Van accessoires en kledingwinkels tot interieur en bloemenzaken, onze gemeente heeft ontzettend veel te bieden!

Laat je verrassen door de lekkerste streekproducten! Tap je eigen melk bij Erve Sleiderink of Melktap de Beekhoek, geniet van het ambachtelijke ijs van Ijsboerderij 't Loaboerke en de Koale Kant of proef de jam, chutney's en siepelpasta van boerderij 't Nije Eskes. Er zijn nog veel meer ambachtelijke streekproducten verkrijgbaar.

De weekmarkt van Losser

Elke donderdag van 11:00 tot 17:00 uur staat er een warenmarkt op het Raadhuisplein in het centrum van Losser.
Op deze markt vind je een groot en uitgebreid assortiment aan waren met onder andere: Kaas, groente en fruit, vis, cartridges, sokken, loempia's, olijven, dekbedden, dameskleding, noten, bloemen, make-up, ondergoed en pyjama's.
Vanwege dit uitgebreide assortiment is de weekmarkt van Losser zeer populair bij de inwoners. Je kan hier uitstekend terecht voor je dagelijkse en wekelijkse boodschappen.

Bijzondere winkels