Tuincentrum Wolters

Tuincentrum Wolters 25.000 m2 aan producten voor jouw huis en tuin. Kom langs, laat je inspireren en profiteer mee van de leuke acties en scherpe prijzen.

Assortiment

Eem prachtig tuincentrum met 25000 vierkante meter aan snijbloemen, kamerplanten, tuinmeubelen, bloempotten, interieur en vijverartikelen. Een aantal onderdelen worden hieronder uitgelicht.

Snijbloemen

Ben je op zoek naar mooie snijbloemen van hoge kwaliteit? Bezoek dan Tuincentrum Wolters in Overdinkel. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan snijbloemen, van rozen tot tulpen en van gerbera's tot lelies. Of je nu op zoek bent naar bloemen voor een bijzondere gelegenheid of gewoon om je huis op te fleuren, ze hebben voor ieder wat wils.

Interieur

De nieuwste trends op het gebied van wonen zijn bij ons te vinden zoals banken, stoelen, sfeerverlichting, kussens, schilderijen, karpetten en nog veel meer woonaccessoires.

Keuken artikelen

Op de keukenafdeling vind je een uitgebreid assortiment aan artikelen. Zo hebben we verschillende serviezen, voor ieder wat wils. Ook vind je een mooi assortiment van het merk Patisse, voor als je van bakken houdt!

Zijdebloemen

Een uitgebreid assortiment zijdebloemen en -planten dat aansluit op het seizoen. Ga je voor een paar losse takken of juist een uitbundig boeket? De medewerkers van de binderij staan klaar om je adviseren. Laat je liever je eigen pot of vaas opmaken met nieuwe zijdebloemen? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Naast zijdebloemen vind je in het tuincentrum een wisselend aanbod zijdeplanten.

De Brasserie

Stel je voor: een prachtig tuincentrum, vol met bloemen, planten en een overweldigend assortiment op het gebied van sfeer en interieur. In het midden van al deze artikelen bevindt zich een heerlijke open plek om even op adem te komen en te genieten van een smaakvolle ervaring. Dat is precies wat onze Brasserie te bieden heeft.

Of je nu op zoek bent naar een heerlijk ontbijtje, een passende lunch, een gezellige high tea of een goede kop koffie met gebak.

In de zomer geniet je op het ruime terras in de binnentuin. Gedurende de winterperiode hangt er een sfeervolle ambiance door de uitbundige kerstdecoraties. Neem plaats op de comfortabele chesterfield banken bij een knisperende vuurhaard en geniet van alles wat de Brasserie te bieden heeft.

Of bekijk de website tuincentrumwolters.nl/

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 19:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 09:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
Ligging
  • In het centrum

Tip je vrienden

facebook twitter