Lossers Voetcomfort

Als uw voeten u lief zijn. Ze onderscheiden zich van de meeste andere schoenenzaken doordat ze eerst de voeten willen zien, de lengte opmeten en de breedte beoordelen.

De service van Lossers Voetcomfort is gebaseerd op een vijfstappenplan: 1.zien 2.meten 3.wensen 4.passen 5.lopen. Alles is erop gericht u met de beste schoenen voor uw voeten de winkel weer te verlaten. Want voetencomfort en voetenzorg staan bij Lossers Voetcomfort centraal. Daarvoor wordt onder andere samengewerkt met orthopeden, podologen, podotherapeuten en schoenentechnici in de regio. Bovendien heeft de winkel een eigen pedicure en podoloog in dienst.

De winkel is er niet alleen voor mensen met voetenproblemen, maar ook voor mensen die bewust met hun voeten omgaan en problemen willen voorkomen. Voeten zijn de basis van uw hele lichaam. U weet zelf hoe vervelend het is als een schoen knelt of niet lekker loopt. Als u eenmaal gewend bent aan schoenen die uw voeten dienen wilt u nooit meer anders. Lossers Voetencomfort biedt een zeer ruime collectie aan schoenen en wandelschoenen voor dames en heren van onder andere Durea, Finn Comfort, Schneider en Va Beene. Daarnaast zijn er diverse wandelaccessoires waaronder rugtassen en wandelsokken.

Dus als uw voeten u lief zijn gaat u voor een gedegen advies naar Lossers Voetcomfort.

Of bekijk de website www.lossersvoetcomfortschoenen.nl

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:30 - 16:30
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan
  • Drempelvrij
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter