Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Kerstfair en koopzondag in Losser

Zondag 16 december wordt één van de grootste kerstmarkten van Oost-Nederland in Losser gehouden! Omdat dit jaar de kerst(koop)zondag samenvalt met de Christmas Fair van De Tukkers is besloten de fair gezamenlijk te houden in het centrum van Losser.

Op zondag 16 december wordt weer de kerstfair in Losser georganiseerd, met wederom het Huis van de Kerstman op het Teylersplein. Ook zullen de Tukkers weer hun kerstfair op het Raadhuisplein houden.
Mieke Boode zal rondlopen met haar kudde schapen, er zijn verschillende optredens en zangkoren die rondlopen. De kerstwerkgroep heeft een heel programma in elkaar gedraaid.

Nieuw is Snowie & de IJsprinses. Snowie & de IJsprinses worden veel geassocieerd met de Disneyfiguren Elsa en Olaf. Zij zullen 3 optredens van ongeveer 20 minuten verzorgen: Snowie & de IJsprinses en het grote sneeuwballenbal. Het optreden eindigt met een open einde, er is namelijk nog een raadsel dat ontfutselt kan worden. Dit is alleen op te lossen door op zoek te gaan naar de sneeuwpopjes die in de etalages van de winkels hangen. Op de sneeuwpopjes staan letters, en alle letters samen vormen een woord. De kinderen kunnen hun woord inleveren bij het podium en uit alle goede antwoorden wordt een winnaar getrokken!

Bonnenactie Sinterklaas
Op zondag 18 november is de bonnenactie gestart. Ondertussen zijn er twee trekkingen geweest.
Er volgen nog twee trekkingen, op zaterdag 8 december en op zondag 16 december tijdens de kerstfair.

Tijdens deze koopzondag zijn de winkels én de kerstmarkt geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Parkeren is gratis!

Wanneer

Locatie

Centrum Losser

Adres
Raadhuisplein, Losser