Dorpsquiz De Lutte

Op vrijdag 28 juni 2019 vindt de tweede editie van Dorpsquiz De Lutte plaats. Dorpsquiz De Lutte is een avondvullende quiz, waaraan de deelnemers in een team meespelen.

Na het enorme succes van vorig jaar konden ze natuurlijk niet anders dan het organiseren van een tweede editie. Ze willen het dit jaar nóg grootser, nóg gekker, en nog iets meer de randjes op zoeken van wat wel en niet kan. Ze zijn met jullie tips aan het werk geweest en hebben de vragen en opdrachten nóg diverser proberen te maken. Of dit allemaal gelukt is mogen jullie 28 juni zelf beoordelen.

Bij de start van de Dorpsquiz ontvangt de teamcaptain een Quizmap. De teamcaptain neemt deze Quizmap mee naar een zelfgekozen uitvalsbasis, bijvoorbeeld de woning van één van de teamleden, een kroeg of een sportkantine. Het is belangrijk dat deze basis strategisch gekozen wordt, want voor het vinden van antwoorden is er veel toegestaan. Je mag googelen, je mag boeken nazien, je mag iedereen bellen die je kent en je mag op locatie gaan kijken. Dat wat binnen de regels van ons wetboek valt, dat mag!

Een team bestaat uit minimaal 5 deelnemers en er is geen maximum. Stel een team samen met vrienden, collega’s, familie of buren. Haal bier, wijn, chips en hapjes in huis. Het wordt een strijdlustige, maar vooral ook hele gezellige avond! Iedereen kan mee doen! Jong en oud. Enige voorwaarde is dat de Teamcaptain minimaal 18 jaar oud is en in De Lutte woont.

Aan het einde van de avond dient de ingevulde Quizmap weer ingeleverd te worden. En dan begint het grote wachten op de uitslag! De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Hellehondsdagen in de feesttent: Wie zijn de grootste slimmeriken van De Lutte? En wie gaan er af als een gieter?

Aanmelden: vanaf maandag 6 mei is het mogelijk om je aan te melden. Er is plek voor maximaal 50 teams, dus wees er snel bij. De aanmelding sluit op vrijdagavond 7 juni om 22:00 uur (of eerder als het maximaal aantal teams bereikt is). Na 7 juni is het niet meer mogelijk om je nog aan te melden voor de Dorpsquiz.

Wanneer

  • -

Locatie

locatie naar keuze

Tip je vrienden

facebook twitter