Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Elektrokartocht Arboretum Poort Bulten

Iedereen kan lekker van de natuur genieten, ook als je minder mobiel bent. Natuurmonumenten gaat met de elektrokar over de paden in Arboretum Poort Bulten.

Uniek
Arboretum Poort Bulten is een unieke locatie in Twente. In opdracht van textielfabrikant Gelderman startte architect Springer meer dan 100 jaar geleden met de aanleg van dit park. Inmiddels zijn er 1000 bomen- en heestersoorten, verdeeld over 2500 exemplaren. Later legde men een poelenlandschap aan met een populierenweide.

Alle kleuren van de regenboog.
Vanuit je stoel geniet je van de meest bijzondere kleurenpaletten: diep roze rhododendrons, paarse lupinen, witte margrieten en gele lissen. Natuurlijk ontmoet je ook hun trots, de mammoetboom en laten ze je bij de kwekerij zien hoe ze zelf bomen kweken met hun eigen grondstoffen.

Kop koffie als afsluiting.
De tocht duurt ongeveer een uur en ter afsluiting kun je genieten van een kop koffie of thee bij Schenkerij PoortBulten. Een kop koffie of thee is bij de prijs inbegrepen.

De elektrokartocht is te reserveren bij VVV De Lutte, tel.0541 551160. Er kunnen maximaal 15 personen mee. Deze tocht vertrekt vanaf Infocentrum Natuurmonumenten.

Wanneer

  • 2 apr - 24 sep 2019
    • elke dinsdag | - uur

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs Volwassenen

Leden natuurmonumenten € 10.00
Kinderen € 10.00

Locatie

Arboretum Poortbulten

Adres
Lossersestraat 68, 7587 PZ De Lutte