Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

***

Hotel Dinkeloord

In de bosrijke omgeving van dit hotel kunt u uitstekend terecht voor indrukwekkende fiets- en wandeltochten. Het is werkelijk een oase van rust.

Kom thuis in Twente! In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan het riviertje de Dinkel, vindt u het Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. Langs de oevers van de rivier vind u vele vogelsoorten, mooie zandstroken en spectaculaire afkalvingen. Natuurliefhebbers komen hier niks te kort.

Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u in het hotel heerlijk bijkomen. Dit 3-sterren hotel heeft een ruim aanbod aan faciliteiten. Ontspan bijvoorbeeld in één van de sauna’s of trek een baantje in het binnenzwembad. In het sfeervolle restaurant wordt u verrast door de culinaire creaties van de chef-kok. Lees een boek of drink warme chocolademelk bij de open haard in de lounge. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. .

Tip je vrienden

twitter facebook