1. Klootschieten in Twente

    Klootschieten in Twente

    Maak kennis met het eeuwenoude Twentse spel Klootschieten. Laat zien wat je kunt in de prachtige natuur van het Kolkersveld.

    1. 6,00 per persoon
  2. Smokkeltour

    Smokkeltour

    Ervaar het vroegere smokkelen van dichtbij, bezichtig de grenspalen (met kogelgaten!), en hoor de prachtige verhalen over smokkelklompen en botersmokkelaars bij de kachel.

    1. Kulturhus 't Trefhuus Overdinkel
    2. 18,00 per persoon
  3. Kuieren & Theeleuten

    Kuieren & Theeleuten

    Een prachtige wandelroute van circa 8 km door het buitengebied van De Lutte met na afloop een afternoon tea bij 't Theeluttke in De Lutte.

    1. 't Theeluttke
    2. 23,50 per persoon
  4. Happen & Tuffen

    Happen & Tuffen

    Een autoroute van 120 km. (in te korten naar 80 km) door het afwisselende landschap van Noordoost-Twente. Onderweg zijn er vijf stops bij verschillende horecagelegenheden en je kunt bijvoorbeeld uitstapjes maken naar Ootmarsum en Landgoed Singraven.

    1. 7 locaties
    2. 44,95 per persoon
  5. Fietsdiner

    Fietsdiner

    Geniet van smakelijke fietsroutes. Een dag lang fiets je een schitterende route op knooppunten door het Dinkeldal, waarbij je onderweg stopt bij de horeca. Prachtige fietsroutes in samenwerking met de lokale horecaondernemers.

    1. 12 locaties
    2. 32,50 - 44,95 per persoon
  6. Rust, Ruimte & Allure in Twente

    Rust, Ruimte & Allure in Twente

    Stelt je voor: Na ontvangst in de middag met een feestelijk glas bubbels met welkomst ‘bites’ op het eigen kamerterras of onder de platanen van onze ruim opgezette Binnenplaats.

    1. Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek
    2. 175,00 per persoon

Geniet van de prachtige natuur

Bankje