Lutterzandexpress

Van mei t/m september rijdt elke woensdagmiddag de Lutterzandexpress, een elektrisch aangedreven voertuig, vanaf Paviljoen 't Lutterzand.

Maak onder leiding van een ervaren gids in een 2 uur durende educatieve tocht kennis met natuurgebied ’t Lutterzand en de nabije omgeving. Tijdens de tocht vertelt hij leuke wetenswaardigheden over het Lutterzand en haar bewoners. Onderweg is er een pauze met een kopje koffie of thee met cake.

De kosten bedragen 19,50 per persoon. Dit is inclusief koffie met lekkers onderweg.

Hoe werkt het?

In de maanden mei t/m oktober rijdt elke woensdagmiddag de Lutterzand Express, een elektrisch aangedreven voertuig, vanaf Paviljoen Lutterzand. In dit geruisloos, milieuvriendelijk vervoer kunnen maximaal 15 personen mee. Er is eventueel één plek voor een rolstoel. (dan maximaal 14 personen)

Waar gaan we naar toe?

Natuurgebied 't Lutterzand met het meanderende riviertje de Dinkel met zijn spectaculaire afkalvingen, de bijzondere zandverstuivingen, heidevelden en jeneverbessen en de nabije omgeving.

De Lutterzandexpress is te reserveren bij Tourist info De Lutte, tel. 0541-551160. Ook voor vragen over je reservering. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Gegevens

Gegevens

Wanneer

  • 11 mei - 28 sep 2022
    • elke woensdag | - uur

Prijzen

  • € 19,50 Entreeprijs

Locatie

Restaurant Paviljoen Lutterzand

Adres
Lutterzandweg 12, 7587 LH De Lutte
Telefoon
0541-551386
E-mail
Website
www.lutterzand.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter