Belevingsfietstocht De Lutte-Beuningen

Ga tijdens het weekend van de Hellehondsdagen of erna op pad voor de Belevingsfietstocht. Bij de route zitten diverse kortingsbonnen waar je onderweg gebruik van kunt maken. Ook krijg je een kleine attentie mee.

Tourist info De Lutte-Losser heeft een hernieuwde Belevingstocht ontwikkeld, waarbij je op de fiets kunt genieten van al het moois en lekkers dat de Schatkamer van Twente te bieden heeft? De route wordt geïntroduceerd tijdens de Hellehondsdagen in het weekend van 8 t/m 10 juli a.s. in De Lutte.

Route

Al fietsend krijg je een indruk van wat het landschap van Twente aan natuurschoon, historie en vermaak te bieden heeft en kun je gebruik maken van kortingsbonnen op bijvoorbeeld koffie/thee, lunch of diner, ijs, entreegelden, etc. De afstand van de route is 40 km. De start is bij de Tourist info De Lutte aan de Plechelmusstraat en je fietst onder andere over de Hakenberg en door de mooie natuurgebieden het Roderveld, Landgoed Singraven en het Lutterzand. De fietsroute laat je al toerend kennismaken met Fruitboerderij ’t Nije Eskes, Museum Natura Docet, Schaapskooi Stroothuizen en het Arboretum Poort Bulten. Natuurlijk kom je ook cultuur tegen, zoals de St. Plechelmuskerk, het Klöpkeshoes, een commiezenhut en het Jan Wesselinkshoes. Dus variatie genoeg!

9 en 10 juli

De route kan op zaterdag 9 en zondag 10 juli worden afgehaald bij de Tourist info De Lutte tussen 10.00-13.00 uur. Tijdens de Hellehondsdagen hebben we een speciale introductieprijs van € 5,00 persoon. Je ontvangt hierbij ook een klein presentje. Daarna kan de route dagelijks worden afgehaald tijdens de openingstijden van de Tourist info. De kosten zijn normaal € 6,00 per persoon.

Kortingen

  • 2e kopje koffie gratis met kortingsbon bij eetcafé Plexat.
  • € 0,50 korting op een jampot naar keuze bij het Nije Eskes
  • € 1,00 euro korting op de entreeprijs van het park Singraven
  • 10% korting op lunch- of dinergerechten bij de Zaak in Denekamp
  • 25% korting op de entreeprijs van Natura Docet
  • € 0,50 euro korting op een consumptie bij Schaapskooi Stroothuizen (tijdens weekend Hellehondsdagen gesloten i.v.m. vakantie)
  • 50% korting op de midgetgolf bij Florilympha
  • 50% korting bij tweede bolletjes ijs (bij één persoon) bij La Venezia

Er is ook een Belevingstocht De Lutte-Losser in de maak, waarover binnenkort meer.

Wanneer

  • -
  • -

Locatie

Overzicht fietstochten Tourist info De Lutte-Losser-Beuningen

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541551160
E-mail
Website
www.visitdeluttelosser.nl

Tip je vrienden

facebook twitter