Koi Show

Het is eindelijk weer zover na 2 jaar is hun koishow er weer. Deelname is mogelijk natuurlijk je hoeft enkel je op te geven via app of email. Lokatie is Erve Kraesgenberg in Losser.

JEROENS KOI SHOW

Je kan 5 vissen mee nemen per vat maximaal lengte is 3 mtr per vat. We hanteren de indeling zoals shinkokai heeft per soort koi. De cm indeling zijn voor de show in bu klasse dus per 5 cm. Voor meer informatie neem gerust contact op.

Het is een 1 dags evenement. Dat houdt in dat de vissen 's morgens vroeg gebracht moeten worden en na de show weer huiswaarts gaan. De vissen zullen na de show door ons ingepakt worden voor de terugreis. Er zijn diverse prijzen te behalen en zeker ook grotere prijzen. Hierbij moet u denken aan :

Jumbo koi

Most unique koi

Grandchampion

Tategoi

Beste kawarimono

Verder natuurlijk de beste in size en dat soort prijzen. 1e en 2e prijs. Ook dit jaar zijn er diverse vriendschapsprijzen die uitgereikt gaan worden. Verder buiten de koishow zullen er nog diverse mooie dingen te zien zijn op onze show. We hopen u dan ook te mogen verwelkomen als deelnemer aan de koishow

Wanneer

Locatie

Cultureel park Erve Kraesgenberg

Adres
Bookholtlaan 25, 7581BB Losser
Telefoon
053-5360556
E-mail
Website
www.kraesgenberg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter