Christmas Fair Losser

Dit jaar wordt georganiseerd de 18e editie van de christmas fair. Dit prachtige en sfeervolle evenement is op zondag 18 december 2022.

Christmas fair

Het centrum van Losser wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstlandschap met versierde kerstbomen, vuurkorven, lantaarns en sfeerverlichting. In alle winkelstraten en op het Raadhuisplein staan ca. 80 kramen met kerstartikelen en met producten van ondernemers. Natuurlijk wordt er glühwein geschonken en kan daarnaast genoten worden van allerlei lekkernijen die met het kerstfeest zijn verbonden.

Wat is er te doen?

Naast het toneelspel van het Lossers Chaootschap, diverse zangkoren, de scouting en midwinterhoornblazers zullen ook de Böggelrieders hun ronde doen door het dorp.

Ook kunnen hier de kleurplaten ingeleverd worden.

Wat ga je allemaal nog meer zien op deze zondag? De schapen van Mieke Boode en heel veel muziek: koren als The Happy Vew, Intomusic, Montana, Popkoor Enschede, Kerstcombo EVC Enschede, die prachtige kerstliederen ten gehore brengen, Sempre Crescendo, DTKS, midwinterhoornblazers en natuurlijk de Kerstman die hoogstpersoonlijk een bezoekje brengt aan Losser. Verder zijn er schitterende optredens van dansgroepen van Dancestudio Juf. En let op de wintervlinders die met hun engelachtige verschijning heel het centrum opwarmen en betoveren. Vergeet vooral niet het fantastisch gedetailleerd opgezette Christmas Village van Thomas Tijman op de Brink te bezoeken.

Openingstijden

Tijdens deze koopzondag 18 december zijn de winkels en de kerstmarkt geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Tip zaterdag de Boerenmarkt in kerstsfeer

Op zaterdag 17 december is de Boerenmarkt in kerstsfeer.

Wanneer

Locatie

Centrum Losser

Adres
Raadhuisplein, Losser

Tip je vrienden

facebook twitter