Dauwtrappersmis Openluchttheater Losser

Jaarlijks wordt in het Openluchttheater Brilmansdennen in Losser de "Dauwtrappersmis" georganiseerd. Vroeg uit de veren want de wandeling start om 7.00 uur.

Om 7.00 uur is er een gezamenlijke wandeling van ruim 1½ uur. Het 'dauwtrappen’, waarbij de organisatie veronderstelt dat op dit tijdstip het hele gezin, dus jong en oud, kan deelnemen.

Het vertrek is vanaf de ingang van het Openluchttheater aan de Gildehauserweg in Losser.
Aanmelding voor de wandeling is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld bij het parochiesecretariaat Mariavlucht, telefonisch (053 5361675) op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00-12.00 uur of per e-mail secretariaat@mariavlucht.nl

Om 9.00 uur, na terugkeer van de wandelaars, vindt in het Openluchttheater een Oecumenische gebedsdienst plaats, die door ds. Hennie Marsman en Alfred Westenbroek wordt geleid. Beide voorgangers hebben het voornemen aan de wandeltocht deel te nemen en onderweg voor een inspirerende tekst te zorgen.
Tijdens de dienst vindt een collecte plaats voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor de stichting “Leergeld Losser”.

Muzikale medewerking wordt verleend door muziekvereniging Excelsior.
Na afloop van de dienst staan voor de deelnemers koffie en broodjes klaar en is er de gelegenheid voor een gezellig samenzijn: al met al een mooi en goed begin van Hemelvaartsdag 2024.

Voor bezoekers van deze viering die met de auto komen, is het handig te weten dat de parkeerplaats van het zwembad aan de Bookholtlaan voldoende parkeergelegenheid biedt.

Wanneer

Locatie

Openluchttheater Brilmansdennen

Adres
Gildehauserweg 27, Losser
Telefoon
053-5361022
E-mail
Website
www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter