Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Verlichte midwinterwandeling Losser

Op vrijdag 20 december is er in Losser een verlichte wandeling van circa 3 kilometer met onderweg o.a. een kerstverhaal, midwinterhoornblazers, huis van de kerstman, chocolademelk of glühwein en een warm hapje.

De mystieke klanken van de midwinterhoorn klinken op z’n mooist ’s avonds in alle rust in het Twentse landschap. Via speciaal verlichte wandelpaden kun je onderweg genieten van de klank van de midwinterhoorn.

Tijdens de route zijn er diverse activiteiten zoals een kerstverhaal in de Maria Geboorte Kerk met een prachtig verlichte tuin; in de Protestantse Kerk Losser staat een wensboom. De kinderen kunnen kerstversiering maken en ook een bezoek brengen aan het huis van de kerstman. Onderweg is er een stop voor chocolademelk of glühwein en de route eindigt met een warm hapje.

Enkele bijzondere plekken worden speciaal in het licht gezet. Bij Cultuurpark Erve Kraesgenberg is er een demonstratie midwinterhoornblazen gegeven door de adventblazers uit Losser en kun je proberen of je geluid uit de oale roop krijgt.

De route is geschikt voor wandelwagens. Er kan gestart worden tussen 18.00 en 19.00 uur vanuit de Martinustoren in het centrum. Hier is de mogelijkheid een lampion te kopen om de sfeer nog meer te verhogen. Uiteraard kun je ook je eigen lampion of zaklamp meenemen.

Voor deze tocht kun je inschrijven via: visitdeluttelosser.nl of via Tourist info Losser aan de balie of telefonisch: 053-5362013. De deelname bedraagt € 4,50 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen (inclusief de genoemde consumpties).

Inschrijving kan ook op de avond zelf.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 3,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 4,50 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Martinustoren

Adres
Martinusplein, Losser

Tip je vrienden

facebook twitter