VVV Paaswandeling De Lutte op 2e Paasdag

prijs
€ 3,50 - € 6,50
locatie
VVV De Lutte, De Lutte

Traditiegetrouw organiseert VVV De Lutte op 2e Paasdag weer een wandeling van circa 5 en 9 kilometer door het prachtige buitengebied van De Lutte.

2e Paasdag organiseert VVV De Lutte de traditionele paaswandeling. Deze keer gaat de route door het stuwwalgebied van de Hooge Lutte, langs mooie paden, over de Belvedère met een prachtig vergezicht en natuurlijk een stukje Paasbergweg.

De lente is volop zichtbaar; onderweg kun je genieten van de prachtige natuur in dit gebied en worden de deelnemers getrakteerd op koffie/thee met wat lekkers en een heerlijk hapje van Worst & Meer. Aan het eind van de wandeling is er een heerlijk ijsje bij IJssalon La Venezia; voor de kinderen is er een kleurplaat bij de eerste stop.

Je kunt kiezen uit de lange route van 9 kilometer of de korte route van 5 kilometer. De korte route is ook geschikt voor een kinderwagen of scootmobiel. Kortom een prachtige wandeling om even heerlijk te genieten van de omgeving van De Lutte.

De kosten zijn voor volwassenen € 6,50 en kinderen tot 12 jaar € 3,50, inclusief koffie/thee met lekkers en traktaties.

Er kan gestart worden tussen 10.00-12.30 uur bij VVV De Lutte, Plechelmusstraat 14, De Lutte. Voor meer informatie: www.vvvdeluttelosser.nl of 0541-551160.