Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Zomerexpress Losser

Een rondrit met een elektrokar langs de mooiste plekjes van Losser. Maak kennis met cultuur, historie en natuur. De start is vanaf de VVV Losser aan het Raadhuisplein 1.

Ga mee voor een leuke rondrit door de omgeving. Een elektrokar is een elektrisch aangedreven fluisterstil en milieuvriendelijk voertuig. Op een leuke manier genieten van het prachtige groene buitengebied van de gemeente Losser.

Deze rondrit is onder leiding van een gids en laat je kennismaken met de cultuur, historie en natuur van Losser.Het programma is opgezet om de toerist en inwoner kennis te laten maken met de mooiste plekjes van Losser.

De route gaat vanaf Tourist info Losser naar het Joods monument, de Maria Geboortekerk (gids van de kerk aanwezig), een bezoek en mogelijkheid beklimming van de Martinustoren, de prachtige dorpsbleek, cultuurhistorisch park Erve Kraesgenberg, Openluchttheater Brilmansdennen, natuurgebied Oelemars, voormalig klooster in Losser, Stolper Steine, Protestantse kerk.

De rit wordt afgesloten met koffie met lekkers.↵ Je moet je wel vooraf opgeven. Aanmelding bij de VVV De Lutte-Losser, tel.nr. 0541-551160/053-5362013. Het vertrek is om 13.30 uur.

De volgende elektrokarrit is op donderdag 15 augustus.

Wanneer

Prijzen

  • € 16,00 Entreeprijs

Inclusief koffie met lekkers.

Locatie

Tourist info Losser

Adres
Raadhuisplein 1, 7581 AG Losser
Telefoon
053-5362013
E-mail
Website
www.visitdeluttelosser.nl