Summer Sun Festival Skeeleren

Wil jij ook een super gave zomervakantie? Meld je dan aan voor onze workshops en sportactiviteiten tijdens het Summer Fun Festival!!

In de week van 22 juni krijgen alle leerlingen van het basisonderwijs in de gemeente Losser een goodiebag mee van Stichting Fundament met daarin het programma van het Summer Fun Festival en nog enkele andere verrassingen.

Jongeren worden via de verschillende social media kanalen en per mail geïnformeerd over het programma. Wij hopen zoveel mogelijk kinderen en jongeren een spetterende zomer te bieden boordevol met leuke workshops. Meer informatie over het Summer Fun Festival en de workshops en inschrijven kan je vinden op onze website: klik hier

Skeeleren is super leuk, maar kan lastig zijn, vooral als beginner. In deze workshop wordt je op weg geholpen met een aantal tips en tricks die jouw eerste meters op de skeelers nog leuker maken. Skeeleren lijkt eenvoudig. Maar de beweging om goed technisch te kunnen skeeleren is nog niet zo simpel. Daarnaast is skeeleren natuurlijk een geweldige training om in de zomermaanden te doen.

Datum: 11 augusutus Wanneer: dinsdag Tijd: 10:00-11:00 uur Leeftijd: 8 - 12 jaar Waar: Stichting MAN complex ( Nilantspad 3) Plaats: Losser Begeleiding: Johan Overige informatie: sportkleding, drinken, skeelers als je die hebt zelf meenemen Kosten: Gratis

Wanneer

  • -

Locatie

Stichting MAN complex

Adres
Nilantspad 3,

Tip je vrienden

facebook twitter