Halloween Overdinkel

Kidsplay van Stichting Fundament organiseert weer Halloween bij 't Trefhuus in Overdinke. Kom jij ook griezelen bij de echte griezelroutes?

HALLOWEEN

Er zijn dit jaar twee routes, één voor de kleine en één voor de grote kinderen. Op de route van de grote kinderen zullen ook figuranten staan dus wanneer je kind bang is voor Halloween deze route niet laten lopen!

Graag vraagt de organisatie aan degenen die aan deze straten wonen mee te doen. Een brandende kaars zal het symbool zijn dat de kinderen bij u aan mogen bellen.

Alle kids krijgen bij terugkomst op het griezelplein een zakje snoep gesponsord door Hair & Color by Cindy.

Trefhuus

Het terras is geopend deze avond. Zodat we eindelijk eens weer gezellig samen kunnen komen. KIDSPLAY staat er met warme chocolademelk 0,50 cent en natuurlijk onze griezel suikerspin (0,50 cent) Om zo de vrij gift pot te vullen voor het volgende evenement.

HALLOWEEN BEGINT OM 18.00 UUR.

Figuranten kunnen zich nog steeds aanmelden. Mag natuurlijk ook de jeugd zijn van 15, 16, 17 jaar die dat eens leuk lijkt om te doen. Mocht jij als figurant willen helpen, graag. Neem contact op met Stichting Fundament Kids Tel 053-5369400.↵

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Kulturhus 't Trefhuus Overdinkel

Adres
Prins Hendrikstraat 1, 7586 BG Overdinkel
Telefoon
053-5369400
E-mail
Website
www.trefhuus.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter