Emsflower Arrangement

Een prachtige toeristische autoroute van 24 of 53 km vanuit De Lutte naar Emsflower met toegang tot het belevingspark vol tropische planten, bomen en vogels, met een heerlijk kopje koffie en gebak.

Hoe werkt het?

Ontdek met een korte autoroute van 24 km of een lange van 53 km via mooie velden en wegen het paradijs Emsflower. Vlak over de grens bij De Lutte bevindt zich Europa's grootste kwekerij met bezoekerspark Emsflower, geheel overdekt!

Het Erlebnispark van Emsflower biedt een kijkje achter de schermen van Europa's grootste perk- en potplantenkwekerij. Meer dan 300 miljoen planten per jaar verlaten de kassen! Laat je verbazen over de automatisering in de tuinbouwbranche. Geniet van de aanliggende tropische tuinen en ontdek de verschillende exotische dieren. In de vlindertuin vliegen meer dan 1000 tropische vlinders rond! Een groot speelparadijs rond het aanbod af. Het Erlebnispark biedt een dagje uit voor jong en oud, bij zowel goed als slecht weer.

Waar gaan we naar toe?

Het Erlebnispark Emsflower is gelegen in Emsbüren, (partnergemeente Losser. Op bijna 100 hectare worden ca. 500 miljoen plantjes per jaar geproduceerd. In het zogenaamde "Erlebnispark" kan je een bezoek brengen aan onder andere een bijzondere tropische tuin, een showkas met snijbloemen en groenten en de productiehallen van Emsflower. In het buitenpark Mini-Emsflower kan je prachtige zomerbloeiers zien of een mooie plek aan de vijver zoeken. Voor of na dit bezoek aan het park kan je genieten van koffie met gebak (Kaffee mit Kuchen). Ben je met kinderen op stap? Die kunnen zich uitleven op de indoor-kinderspeelplaats.

Info

Je meldt je bij de Tourist Info in De Lutte waar je de toeristische autoroute met toegangsbewijs voor Emsflower en een consumptiebon ontvangt. Tijdens dit bezoek kan je in het restaurant genieten van koffie met gebak.

Prijzen

€13,50 per persoon incl. autoroute, 'Kaffee mit Kuchen' en entree Erlebnispark Emsflower.

€7,00 voor kinderen 3 t/m 11 jaar (alleen entree)

Let op: Dit arrangement kan niet worden opgehaald op zondagen. Wilt u dit arrangement voor zondag reserveren? Check onze Openingstijden om het arrangement vóór zondag op te halen.

Tegen een meerprijs kan een rondleiding van 1,5 uur worden toegevoegd (vanaf 12 personen). Neem hiervoor contact op met Tourist info De Lutte.

Lees hier ook de blog over Emsflower.

Erlebnispark Emsflower

Gegevens

Gegevens

Tip je vrienden

facebook twitter