Kuieren & Theeleuten

Een prachtige wandelroute van 7 km door het buitengebied van De Lutte met na afloop een Tea for One bij 't Theeluttke in het De Lutte.

Hoe werkt het?

Kuieren staat voor een lekker rustig wandelingetje, maar is ook het Twentse dialect voor een gezellig praatje! Je begint met een heerlijke wandeling van 7 km door het buitengebied van De Lutte. Daarna kan je lekker verder kuieren tijdens een Tea For One, bestaande uit een mini-etagère met vier verschillende lekkernijen, inclusief 2 kopjes thee of koffie. Je kunt zelf aangeven of het lekkers hartig of zoet mag zijn of een combinatie van hartig en zoet.

Waar gaan we naar toe?

De gevarieerde wandelroute voert door het mooiste gebied van De Lutte. Op de Paasberg heeft u op het hoogste punt bij helder weer een prachtig uitzicht op Ootmarsum en Duitsland. Ook het zogenaamde Dassenhendrik-pad is in de route opgenomen.

Leuk weetje: De naam Dassen Hendrik is afkomstig van een vroegere bewoner. Hendrik Tijdhof gebruikte dit pad rond 1900 om naar Oldenzaal te lopen. Omdat naast het pad een dassenburcht lag, kreeg hij al snel de bijnaam Dassen Hendrik.

De wandeling wordt afgesloten bij ’t Theeluttke in De Lutte, waar je in een gezellig, in Engelse stijl aangekleed theehuis kunt genieten van een Tea for One.

Info

Dit arrangement kan worden gestart tussen 10:00 en 14:00 uur vanaf Tourist Info De Lutte. Voor informatie over kosten en reserveren kan je contact opnemen met Tourist Info de Lutte.

Prijzen

De kosten voor dit arrangement bedragen € 14,50 per persoon en dient van tevoren gereserveerd te worden (niet mogelijk op maandag en dinsdag).

't Theeluttke

Gegevens

Gegevens

  • Niet op maandag en dinsdag.

Tip je vrienden

facebook twitter