'Carnaval vieren, dát doe je onder de grote rivieren'. Wie dat zegt is zeker nog nooit in Twente geweest tijdens de carnaval. Want als er érgens goed carnaval gevierd wordt, dan is het hier. Hoogtepunten van carnavalsbelevingen zijn toch wel de optochten. Weken vooraf bedenken wat het thema wordt. Het zoeken naar grappige woordspelingen, kleding maken, plakken, knippen, lijmen en schilderen van de materie maar vooral de voorpret die dit geeft samen. De ultieme beleving is dan om de creaties te tonen aan de bevolking tijdens de optocht met blije mensen. Kom kijken naar de carnavalsoptochten in de gemeente Losser van 2024.
Carnaval vieren doe je HIER!

Feest in Beuningen!

Donderdag 8 Februari is de opkomst van CV de Valappels en de zaal bij 't Sterrebos gaat open vanaf 20.00 uur. Vrijdag 9 Februari is de Grote Beuningse Carnavalsoptocht om 14.00 uur. Carnavals Comité Beuningen met aansluitend Kindercarnaval en de Feestavond met om 20.00 uur Richtig Rex. Dinsdag 13 Februari is het tijd voor Dweilen, de zaal is open vanaf 12.00 uur.

Welkom in de feesttent van Losser!

Dubbel zo Dwaas, Dubbel zo Dol. Feest op het Raadhuisplein en Martinusplein. Wij willen graag iedereen verwelkomen in de wereld van de carnavalsfeesten in onze geliefde gemeente Losser van 9 tot en met 13 februari 2024. Bekijk de carnavalsgids.

Het Gaffel Aöskes Carnavalsplein op het Martinusplein wordt absoluut een waar carnavalsfeest dat de Lossernaar met open armen ontvangt. Hier wordt de echte carnavalssfeer omarmd, waar jong en oud, grootouders en ouders met kinderen allemaal kunnen genieten. Dit is de plek waar de liefde voor carnaval van generatie op generatie wordt overgebracht. Op het Martinusplein brengen wij de mensen samen om eindeloos te feesten en te genieten.

Zin om helemaal los te gaan op hét carnavalsfeest van Losser? Laat je betoveren door de waanzinnige transformatie van ons carnavalsfeest op het knallende Raadhuisplein. Het wordt een onvergetelijk feest, speciaal voor jou en al je vrienden. Dit jaar hebben we iets magisch in petto dat je niet wilt missen. We gaan helemaal los op zaterdagavond en op zondag tijdens het JKL-feest.

Tickets voor zaterdag en zondag op het Raadhuisplein zijn te koop via Carnaval in Losser.

Rosenmontagfeest in De Lutte

Na de optocht is het in diverse horecagelegenheden groot feest in De Lutte. Dit feest wil je zeker niet missen. Lekker hossen in de polonaise!

Optochten in de gemeente Losser 2024