Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Samen sterk
Samen sterk

Steun lokale ondernemers!

Samen staan we sterk! Het Coronavirus raakt ons allemaal. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op en de toeristische en recreatieve sector wordt hard geraakt. In deze hectische tijd moeten we er zijn voor elkaar! Hier zie je veel mooie en nieuwe initiatieven van de ondernemers in de gemeente Losser.

Wees loyaal, koop lokaal! www.koopinlosser.nl

Zwembad Brilmansdennen gaat gedeeltelijk open

In het belang van de volksgezondheid zijn er door de samenwerkende instanties binnen de Zwembranche richtlijnen uitgebracht verwoord in het ‘Protocol Verantwoord Zwemmen’. Binnen fase 1 van dit protocol wordt er aan zwembaden de mogelijkheid geboden om onder strikte en verantwoorde voorwaarden open te gaan. Te alle tijde is het kunnen bewaren van de 1,5 meter afstand tussen personen een stelregel en harde eis. Zwembad Brilmansdennen heeft gekozen om in fase 1, beperkte opening onder strikte regels, de volgende activiteiten aan te bieden:
* Banenzwemmen in het wedstrijd- en instructiebad
* Zwemlessen voor kinderen
* AquaSport
* Verenigingszwemmen

Voor elk van deze activiteiten geldt een ander protocol.

Kleintje markt Plexat - De Lutte

Op Hemelvaartsdag is er een klein marktje op het zijterras van Plexat in de Lutte. Hier kan je heerlijke afhaalgerechtjes afhalen via een looproute, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Lees er hier meer over.

Buitengewoon Beuningen

In spanning heeft de organisatie van Buitengewoon Beuningen gekeken naar de persconferentie van vorige week. De berichten van premier Rutte zijn hoopgevend. Ze realiseren zich echter goed dat de versoepelingen alleen plaats kunnen vinden mits het Coronavirus onder controle is en blijft.

Het dorpsfeest kan alleen doorgaan mits er aan alle regels kan worden voldaan en daarmee alles veilig is voor iedereen. De kans is klein dat het door kan gaan, maar toch zijn ze op zoek naar Creatieve ideeën!

Mocht je ideeën hebben, deze zijn allemaal welkom om in het weekend van 25-26 en 27 september alsnog een dorpsfeest te organiseren.

Hier kan je je ideeën doorgeven.

Afhalen of bezorgen