Adventstocht en kerstfair in De Lutte

Het kerstfeest is een familiefeest met aandacht voor jong en oud. Zoals gebruikelijk heeft de St. Plechelmuskerk in De Lutte ook weer de Adventstocht georganiseerd en is er een kerstfair.

Adventstocht

De starttijd van de Adventstocht is tussen 17.00 en 17.45 uur vanaf de Plechelmuskerk.

In groepjes wordt je via de verlichte paden in het Kerkebos langs diverse tafereeltjes uit het kerstverhaal geleid. De wandeling duurt ongeveer een half uur. Na afloop kan je de kerststal in de kerk nog bewonderen. Hier kan je een kerstwens opschrijven en in de wensboom hangen.

Ook mag je nog een kleurplaat meenemen en deze tot 21 december inleveren in de box achterin de kerk. De commissie zoekt dan de mooiste kleurplaten uit. De prijswinnaars worden bekend gemaakt aansluitend aan de kerstkinderviering op 24 december die om 19.00 uur in de kerk begint.

Deelname is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt erg op prijs gesteld.

Na afloop van de adventstocht kan je op de kerstfair heerlijk genieten van een warme chocolademelk of gluhwein!

Kerstfair

De kerstfair is van 16.00 tot 20.00 uur op het Plechelmusplein in De Lutte. Verschillende verenigingen uit De Lutte verkopen artikelen van de centrumspecialisten en delen mee in de opbrengst voor hun clubkas. Natuurlijk zijn er meerdere leuke kraampjes, helemaal in kerstsfeer met mooie artikelen.

Voor 'Heel De Lutte Bakt' worden thuisbakkers gezocht die een mooie en lekkere taart kunnen bakken. Hiermee kan een prijs worden gewonnen. Opgave kan bij 't Theeluttke!

De adventstocht & kerstfair zijn geschikt voor jong en oud!

Wanneer

  • -

Locatie

St. Plechelmuskerk De Lutte

Adres
Plechelmusstraat 7, 7587NH De Lutte
Telefoon
0541-551203
E-mail

Tip je vrienden

facebook twitter