Vrijheid

Dorpstheater presenteert een bijzonder programma, dat volledig in het teken van vrijheid.

De artiesten en dorpsgenoten die dit keer in de schijnwerpers komen te staan, vertellen of zingen over wat vrijheid voor hen betekent.

In de voorstelling 'Vrijheid' worden persoonlijke verhalen over vrijheid afgewisseld met liedjes waarin dit begrip een belangrijke rol speelt. De muzikale noten worden verzorgd door een aantal bekende gezichten uit De Lutte.

Fleur Benneker (zang/gitaar), Wilfried Jansink (gitaar/zang) en Ronald Roord (bas/zang) vormen een gelegenheidsduo, dat bekende en misschien wat minder bekende liedjes over vrijheid gaat brengen.

Ook van de partij is 'Singing' Jolanda Wigger, die eind vorig jaar haar eerste optreden in het Dorpstheater verzorgde.
Voor de persoonlijke verhalen zorgen Tino Lage Venterink, Henri uit het Broek, Harry Wigger en twee oudere dorpsgenoten.
Tino neemt zijn wielrenfiets mee naar De Lutte om de verhalen over zijn fietstochten door Zuid-Amerika kracht bij te zetten. Gepassioneerd vertelt hij over het ultieme gevoel van vrijheid dat die reizen hem bezorgen.
Een gevoel dat Harry krijgt als hij op zijn oude motor uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog over de Twentse wegen zoeft. Henri volbracht de bedevaartstocht naar Santiago de Compostella en vertelt wat deze voettocht voor hem betekende.
Harry Nijhuis tenslotte gaat met Hennie Swennenhuis (91) en Riek Reimer (94) in gesprek over hun herinneringen aan de bevrijding in april 1945 en de moeilijke oorlogsjaren.

Kaarten voor deze eenmalige voorstelling kosten € 10,00 en zijn verkrijgbaar in Dorpshoes Erve Boerrigter.

Wanneer

Bezoekersinformatie

Inloop om 14.30 uur

Locatie

Dorpshoes Erve Boerrigter

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-552009
E-mail
Website
www.dorpshoes.nl

Tip je vrienden

facebook twitter