Samenloop voor Hoop Losser 2020 AFGELAST

Op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 wordt er weer een Samenloop voor Hoop georganiseerd voor KWF Kankerbestrijding.

AFGELAST

Het is alweer 3 jaar geleden dat de Samenloop voor Hoop Losser 2016 in het Gerardus Majella Park plaatsvond. Na de vele positieve reacties hebben ze met hun commissie de stoute schoenen aan getrokken en besloten om het nog een keer te organiseren.

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

WE BREAK THE WALL

Wie van dichtbij met de diagnose kanker te maken heeft gehad kent het gevoel. Het gevoel dat je alleen bent en tegen een muur aanloopt. En tegen een muur begin je alleen niets. Maar samen maak je het verschil, samen breken je de muur af.

Samen de muur afbreken

Dit gevoel van - samen de muur afbreken - gebruikt men voor en tijdens de samenloop. Met de slogan “WE BREAK THE WALL” laten ze zien dat het menens is: Ze maken de muur zichtbaar. Er zal een muur worden gemaakt van bouwhekken waarop op maat gemaakte fullcolour spandoeken worden gespannen. Vier weken voor het evenement de muur op een geweldige zichtbare locatie bij binnenkomst in Overdinkel. En de muur laat zien hoe de gemeenschap zich hiervoor inzet. Alle sponsoren worden zichtbaar op de muur. Vlak voor de samenloop wordt de muur verplaatst en in het park opgebouwd langs de wandelroute. Alle deelnemers, bezoekers en eregasten mogen een persoonlijk boodschap op de muur schrijven om zo hun dierbaren een plekje te geven. Tot slot wordt de muur symbolisch gesloopt. Samenloop voor Hoop Losser is hiermee de eerste Samenloop die het op deze wijze aanpakt. Uiteraard hoopt men op een enorme belangstelling en bijdrage. Samen breken ze de muur af en maken ze de wereld een stukje mooier.

Wanneer

  • -
  • -

Locatie

Gerardus Majella Park

Adres
Hoofdstraat 78, 7586 BV Overdinkel
Telefoon
053-5381304
E-mail
Website
www.mariavlucht.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter