Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Scharrelkids-doedag Winter

Zondag 19 Januari is er weer een Scharrelkids-doedag in Arboretum Poortbulten, georganiseerd door de IVN Oldenzaal-Losser e.o. Dit keer met Winter als thema.

De dag is bedoeld voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar in gezelschap van (groot)ouders/verzorgers. Tussen 11.00u en 12.30u kan gestart worden met de activiteiten, om 14.00u is het afgelopen.

Er worden verschillende activiteiten aangeboden. Wie durft er te onderzoeken wat er in een braakbal van een uil zit? Om de vogels in de winter eens goed te verwennen wordt er een vogelvoer hanger gemaakt. Ook komt er deze keer weer een speurtocht met als thema overwinteren en in de bijenstal valt er van alles te leren over wat bijen doen in de winter. Eenmaal uit - gespeeld, - geknutseld en - geleerd dan zijn er ook nog lekkere broodjes om te bakken.

Deelnemen aan de Scharrelkids-doedag kan alleen via aanmelding op de website van IVN Oldenzaal-Losser e.o. Via deze link

Of via de mail onder vermelding van het aantal personen. Dat kan op emailadres: Scharrelkids.ivnoldenzaallosser@gmail.com

Wanneer

  • -

Locatie

Arboretum Poortbulten

Adres
Lossersestraat 68, 7587 PZ De Lutte

Tip je vrienden

facebook twitter