Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Wandelt u met ons mee

Samenzijn en verbinden. Wandelt u met ons mee ? Een nieuwe groep gestart in 2019 door Annet Boin en Miranda Elferink.

Omdat er duidelijk behoefte aan is en er ons is gevraagd of wij dit voort wilden blijven zetten, hebben wij, na overleg met diverse horecagelegenheden, weer enkele data gepland voor een wandeling en gezellig samenzijn.

De eerste keer dit jaar zal op 16 februari zijn. We starten om half 11 met een nieuwjaarsontbijt bij Dijk 59 in Losser. Voor het ontbijt gaan we eerst lekker wandelen. Omdat er bij sommigen van de groep lichamelijke probleempjes zijn, kunnen de mensen voor wie wandelen op dit moment niet mogelijk is lekker om half 11 bij het ontbijt aanschuiven. Zo willen Annet en ik per wandeling kijken wat de mogelijkheden zijn, wat de locatie ons kan bieden, zodat we ons ook kunnen aanpassen aan de wensen van de groep. De eerste aanmeldingen voor zowel het wandelen als voor het ontbijt zijn alweer binnen. Ook aankomende keer komen er nieuwe mensen bij die met ons mee willen gaan, hoe mooi is dat? Twijfelt u? Ga gewoon een keer mee. De groep is mooi in evenwicht, er zijn zowel mannen als vrouwen die met ons meegaan en van elke leeftijd, dus voel je welkom! Graag wel even via onderstaand telefoonnummer aanmelden voor 13 februari i.v.m. de voorbereidingen.

Bij vragen of aanmeldingen bel ons of stuur en whatsapp berichtje: Annet Boin 06-20365792 of Miranda Elferink 06-10311666. De kosten bedragen ook dit keer weer € 10,00. De data voor de wandelingen dit jaar zijn: 19 april, 14 juni, 30 augustus, 18 oktober en 20 december. Iedere wandeling zal plaatsvinden vanaf een andere locatie.

Tijden onder voorbehoud. Locaties andere data volgen nog.

Wanneer

Locatie

Dijk 59

Adres
Denerkamperdijk 59, 7581 PX Losser
Telefoon
053-5381598
E-mail
Website
dijk59.nl/