Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Typisch Twents

Op bezoek bij Vakantiehuisje Brouwer

Leestijd 1 minuten 89 x bekeken
Geschreven door

Nienke

Op vrijdag 14 februari zijn wij vanuit de Tourist info op bezoek geweest bij Vakantiehuisje Brouwer in De Lutte. We werden hartelijk ontvangen door Matthieu en Annelies de eigenaren van deze accommodatie.

Vakantiehuisje Brouwer is een ruime, half vrijstaande vakantiewoning midden in het centrum van De Lutte. De woning is geschikt voor twee personen en is voorzien van een entree/hal, woonkamer met hoekkeuken, hal met werkkast, badkamer met aangepast toilet en douche, slaapkamer, cv. en een prachtige diepe tuin met terras en vijver.

Het mooie aan deze vakantiewoning is dat het in het centrum van De Lutte ligt. Hierdoor zijn de bakker, de supermarkt, Arboretum Poort Bulten en de caf├ęs op loopafstand. Ook is het centrum van De Lutte het startpunten voor diverse fiets- en wandelroutes.

Meer informatie over deze locatie klik hier.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Nienke

Nienke loopt sinds eind november 2019 stage bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  Steun de lokale ondernemers in de gemeente Losser

  Geschreven door Elke
 2. Zien & Doen

  Fotowedstrijd

  Geschreven door Miranda
 3. Nieuws

  Noodverordening Twente

  Geschreven door Elke
 4. Zien & Doen

  Ondernemers in de gemeente Losser opgelet!

  Geschreven door Nienke

Tip je vrienden

facebook twitter