Op bezoek bij

In de spotlight: Pannenkoekhoes de Stroper

Leestijd 2 minuten 1533 x bekeken

Aan de rand van het veelzijdige natuurgebied Eugheria met bos, beken en weilanden vind je Pannenkoekhoes de Stroper. Vanaf hier kan je starten met verschillende wandelingen en fietstochten. Zorg dat je de route eindigt bij Pannenkoekhoes de Stroper en sluit af met een heerlijke pannenkoek of iets anders lekkers. Keuze volop!

Met Bernard en Catharina aan het roer en hun jarenlange ervaring in de horeca is het goed vertoeven bij de Stroper. Bij Pannenkoekhoes de Stroper staan kwaliteit en service voorop. De heerlijke pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze, volgens Hollands recept, bereidt. Elke dag wordt er gewerkt met verse ingrediënten. Naast de pannenkoeken kan je er ook terecht voor een kop koffie met het heerlijke huisgemaakte gebak van Catharina. Inmiddels bekend bij de vele wandelaars en fietsers die de Stroper een bezoek gebracht hebben.

Pannenkoekhoes de Stroper is een gezellig restaurant en Catharina is een enthousiaste en gedreven gastvrouw. Zij verstaat haar vak en zet zich volledig in om het gasten naar de zin te maken. Het a la carte menu heeft een uitgebreide kaart met veel mogelijkheden. Op mooie dagen kan je buiten genieten op het terras. Uit eten gaan met (kleine) kinderen is een feestje want bij de Stroper is volop speelgelegenheid voor kinderen. Bij mooi weer kunnen de kinderen zich buiten vermaken in de speeltuin en binnen is er een speelhuisje.

Een keer geen zin aan koken? Het is ook mogelijk om de pannenkoeken van de Stroper thuis te eten. Je kunt de pannenkoeken afhalen.

Je vindt Pannenkoekhoes de Stroper aan de Bentheimerstraat 25 in De Lutte. Zij zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 20.00.

Wil jij jouw bedrijf ook in de spotlight? Kijk dan hier.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  In gesprek met Cis Sanderink en Famke Westerhof over de KPJ Beuningen

 2. Op bezoek bij

  Op pad met Truus Wijnen

  Geschreven door Bianca
 3. Natuur

  September: fietsmaand

  Geschreven door Elke
 4. Typisch Twents

  Osse, petret van 'n pestoor met Jan Riesewijk uit Losser

Tip je vrienden

facebook twitter