1. Zien & Doen

  Tips voor de lekkerste ijsjes in de Schatkamer van Twente

  Geschreven door

  Bianca

  Het is weer tijd voor ijsjes. Een hoorntje of bakje met een lekkere bol ijs: we zijn er dol op! Ervaar de smaaksensaties uit het ruime assortiment bij de ijssalons in de Schatkamer van Twente.

 2. IJssalon de Koale Kant

  IJssalon De Koale Kant in Losser heeft een uitgebreid assortiment aan ijsjes. De ijsjes zijn huisgemaakt. Neem plaats op een van de picknicktafels en geniet van het uitzicht over het Teylersplein.

 3. IJsboerderij 't Loaboerke

  Heb je na een mooie fiets- of wandelroute in het Twentse landschap zin in een ijsje of koffie gekregen? Ga dan eens bij 't vernieuwde Loaboerke langs, waar ijs op een ambachtelijke manier wordt bereid, met verse melk van onze eigen koeien.
  Bij mooi weer is een zonnig terras beschikbaar om even lekker uit te rusten. Ook kun je binnen in de vernieuwde ijssalon van ijs of kopje koffie genieten.

 4. Cafetaria/restaurant Cowyn

  Cowyn is een gezellige eetgelegenheid in het centrum van Losser. De nieuwe cafetaria is een grote zaak met een afhaalgedeelte, een cafetaria/restaurant, een serre en een terras met een speeltuin. De zaak is 130 vierkante meter groot en heeft 42 zitplaatsen binnen (waarvan 18 in de serre) en 46 buiten.

 5. IJssalon La Venezia

  In het hartje van De Lutte tegenover de Hellehond kan je heerlijk ijs eten bij IJssalon La Venetia, o.a. sorbets en diverse soorten ambachtelijk gemaakt ijs.

Bianca

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  In gesprek met Cis Sanderink en Famke Westerhof over de KPJ Beuningen

 2. Op bezoek bij

  Op pad met Truus Wijnen

  Geschreven door Bianca
 3. Natuur

  September: fietsmaand

  Geschreven door Elke
 4. Typisch Twents

  Osse, petret van 'n pestoor met Jan Riesewijk uit Losser

Tip je vrienden

facebook twitter