Nieuws

Toppunt van gastvrijheid in De Lutte

Geschreven door

Elke

Leestijd 1 minuten 393 x bekeken

Afgelopen zaterdag 20 januari 2024 stond er een uitgebreid artikel in de Telegraaf over de gastvrijheid in De Lutte en omgeving. Wat is het geheim van deze plaats in Twente met vooraanstaande hotels, waar topvoetballers en toeristen zich thuis voelen.

Een klein dorpje dat groots is in haar gastvrijheid en “een topbestemming voor een vakantie in eigen land”. Het huisvest twee van de hoogst aangeschreven hotels (De Wilmersberg en De Bloemenbeek).

Dat heeft wat ons betreft alles te maken met de vele ondernemers die dit dorp samen zo rijk maken én de unieke natuur, gekenmerkt door het coulisselandschap. Het hele jaar door een walhalla voor de toerist. Ontdek de gastvrijheid van De Lutte en omgeving.

Lees de mooie impressie die ze van de week hebben gemaakt. Een journalist van de Telegraaf bracht een bezoek aan diverse bijzondere “schatten” in De Lutte zoals de Tankenberg, Arboretum PoortBulten, Landhuishotel de Bloemenbeek, Raw Milk Company, het Lutterzand, de stoeterij van springruiter Gert-Jan Bruggink en Plexat. Lees hieronder het artikel en laat je inspireren. Uiteraard zijn er nog veel meer bijzondere plekken, bezienswaardigheden & ondernemers.

Ben je benieuwd naar onze gastvrije, afwisselende omgeving en wil je de Schatkamer van Twente ontdekken? Breng dan een bezoek aan ons gebied en neem een kijkje op deze website om alle bijzondere "schatten" te ontdekken.

Bekijk het Telegraafartikel over De Lutte.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Elke

Meer verhalen uit Losser

  1. Zien & Doen

    Vergezichten en uitkijkpunten in de Schatkamer van Twente

    Geschreven door José
  2. Nieuws

    Nieuw toeristisch magazine Ontdek de Schatkamer van Twente

  3. Nieuws

    Opening toeristisch seizoen in de Schatkamer van Twente

    Geschreven door Bianca
  4. Zien & Doen

    De elektrokarritten gaan weer van start!

    Geschreven door Bianca

Tip je vrienden

facebook twitter