1. Zien & Doen

  Herfstvakantietips

  Geschreven door

  Bianca

  Bladeren vallen van de bomen en de natuur kleurt oranje en bruin, hoera de herfst is begonnen! Van 15 tot en met 23 oktober heeft Noord-Nederland herfstvakantie en jij hoeft je zeker niet te vervelen! Wij hebben de leukste uitjes uitgezocht zodat jij er een extra leuke week van kan maken.

 2. Circus Bossle

  CIRCUS BOSSLE komt in de herfstvakantie naar Losser. In de circustent op het evenemententerrein achter de Steenfabriek De Werklust a/d Smuddeweg.

 3. Sprookjes Speurtocht

  Op donderdag 20 oktober en vrijdag 21 oktober wordt er bij Florilympha weer een sprookjestocht georganiseerd. Dit in samenwerking met Alludens.

 4. Herfsttintentocht, wandeling met gids

  Wandeling onder leiding van gids en weerkundige Luttenaar Tonny Morsink door een prachtig gekleurde natuur. Onderweg stopt hij regelmatig voor leuke en interessante verhalen.

 5. Erlebnispark Emsflower

  Beleef met het hele gezin een heerlijk dagje uit tussen de bloemen en planten. In het Erlebnispark heeft u als gast de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen in europa’s grootste kwekerij van pot- en perkplanten. Bekijk ook het speciale & voordelige arrangement van Tourist info De Lutte.

 6. Kaboutertocht van Oerrr

  Vanaf Pannenkoekhoes De Stroper een actieve wandeling maken met kinderen. De tas met opdrachtkaarten en materialen haal je op bij De Stroper en je kunt op pad. Onderweg is er voor de allerkleinsten van alles te beleven.

 7. Natuurleerpad bij de Dinkel

  Ben jij een echte onderzoeker? Dan mag je dit fantastische avontuur aan de Dinkel in Beuningen niet missen.

 8. Zwembad Brilmansdennen

  Overdekt zwembad in Losser. Het zwembad heeft een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een kleuter- en peuterbad. Daarnaast is er een waterglijbaan van 54 meter.

 9. Actief Twente

  Actief Twente is de meest complete recreatieverhuurder van Nederland. Groepen van 2 tot 400 personen kunnen een leuke dag beleven in Twente. Daarnaast bezorgen de medewerkers van Actief Twente de voertuigen over heel Nederland en Duitsland.

 10. Uit in Twente

  Ontdek en beleef de omgeving van Twente op een duurzame manier. Kies uit verrassende e-bike en e-chopperarrangementen voor een heerlijk dagje door het glooiende coulisselandschap van de mooiste regio van Nederland.

 11. Speurneustocht Arboretum Poortbulten

  Ben jij een goede speurneus? Stel je speurkwaliteiten op de proef in Arboretum Poortbulten. Met de materialen in de speurneustas doe je allerlei opdrachten en spelletjes. De beste speurneuzen krijgen een écht speurneusdiploma.

 12. Herfstbingo

  Het is heel simpel. Download de PDF en print hem uit of haal hem op in ons kantoor in De Lutte. Vervolgens ga je op pad om alle items te zoeken die op de bingokaart staan afgebeeld. Heb je ze gevonden? Stop ze in je tas en streep ze af op de bingokaart.

 13. Landgoed Twente Fair

  Op 29 en 30 oktober 2022 vindt alweer de vijftiende editie van de Landgoed Twente Fair plaats. Met louter Twentse exposanten. Waar een weekend lang bezoekers uit de regio en daarbuiten al het goede van Twente kunnen beleven, proeven en ervaren. Een unieke combinatie van ontmoeten en genieten in een geweldig outdoor decor, het prachtige natuurgebied het Lutterzand.

 14. Halloween Losser

  Halloween in het centrum van Losser op zaterdag 29 oktober. Kom jij ook griezelen tijdens de griezeltocht, de speciale boerenmarkt met thema Halloween of ga je pompoencarven? Ook is er een Halloween kleurwedstrijd. Lees snel meer.

Bianca

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Tourist info geeft Kerstagenda uit

  Geschreven door Bianca
 2. Zien & Doen

  Midwinterhoornblazen in de Schatkamer van Twente

  Geschreven door Nienke
 3. Zien & Doen

  Tips voor de decembermaand

  Geschreven door Elke
 4. Zien & Doen

  Actieve uitjes in de gemeente Losser

  Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter