1. Kids

  Voorjaarsvakantietips

  Geschreven door

  Nienke

  Maak van je voorjaarsvakantie een feest! Vanaf 25 februari genieten veel kinderen van een weekje vrij. Van een bezoek aan een musea tot klimmen en klauteren in een speelbos.

  Geniet van de natuur en de buitenlucht en ontdek wat de Schatkamer van Twente te bieden heeft. Wij hebben een leuk overzicht met tips voor je gemaakt om het beste uit je vakantie te halen!

 2. Scharrelkids-Doedag

  De Scharrelkids-doedagen in Arboretum Poortbulten, georganiseerd door de IVN Oldenzaal-Losser e.o. De data in de 4 seizoenen winter, lente, zomer en herfst 2023 zijn bekend.

 3. Maak je eigen neonobject.

  Workshop maak je eigen neonobject door fundament Losser in de bibliotheek van Losser. Je gaat vandaag je eigen neonobject maken.

 4. Midgetgolf bij Florilympha

  Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Een plek om heerlijk te genieten van de natuur en de rust.

 5. Speurneustocht Arboretum Poortbulten

  Ben jij een goede speurneus? Stel je speurkwaliteiten op de proef in Arboretum Poortbulten. Met de materialen in de speurneustas doe je allerlei opdrachten en spelletjes. De beste speurneuzen krijgen een écht speurneusdiploma.

 6. Erlebnispark Emsflower

  Beleef met het hele gezin een heerlijk dagje uit tussen de bloemen en planten. In het Erlebnispark heeft u als gast de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen in europa’s grootste kwekerij van pot- en perkplanten. Bekijk ook het speciale & voordelige arrangement van Tourist info De Lutte.

 7. Belevingspad bij de Dinkel

  Ben jij een echte onderzoeker? Dan mag je dit fantastische avontuur aan de Dinkel in Beuningen niet missen.

 8. Zwembad Brilmansdennen

  Overdekt zwembad in Losser. Het zwembad heeft een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een kleuter- en peuterbad. Daarnaast is er een waterglijbaan van 54 meter.

 9. Boerenmarkt Losser

  Heerlijke streekproducten proeven en kopen. Dat kan het hele jaar iedere laatste zaterdag van de maand in het gezellige centrum van Losser.

 10. Schatgraven in het Lutterzand

  Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar voor kinderfeestjes, gezinsuitstapjes of als onderdeel van een familiefeest. Op pad met een tablet en een mijndetector. De opdracht is zoeken naar de Dinkeldaalders, die ergens in dit gebied begraven zijn.

 11. Pannenkoekhoes De Stroper

  Welkom bij Pannenkoekhoes De Stroper. Gelegen in het mooie landschap van Twente, bijna op de top van de Tankenberg, ligt het gezellig ingerichte Pannenkoekhoes De Stroper. Het gebouw, met een rijke historie, straalt een warme sfeer uit. Vele oude elementen zijn nog bewaard gebleven, waardoor je je ogen uitkijkt.
  Zelfs de pannenkoeken worden nog op traditionele wijze, in pannen, gebakken. Op de menukaart staan hele verrassende pannenkoeken, maar ook voor een heerlijk kopje koffie kunt u bij ons terecht. Met een vers stuk huisgemaakt gebak is het een waar feestje.

 12. Kaboutertocht van Oerrr

  Vanaf Pannenkoekhoes De Stroper een actieve wandeling maken met kinderen. De tas met opdrachtkaarten en materialen haal je op bij De Stroper en je kunt op pad. Onderweg is er voor de allerkleinsten van alles te beleven.

Nienke

Nienke heeft stage gelopen bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  Nieuw toeristisch magazine Ontdek de Schatkamer van Twente

 2. Nieuws

  Opening toeristisch seizoen in de Schatkamer van Twente

  Geschreven door Bianca
 3. Zien & Doen

  De elektrokarritten gaan weer van start!

  Geschreven door Bianca
 4. Zien & Doen

  Lekker slapen op een bijzondere manier in Twente?

  Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter