1. Zien & Doen

  Actieve uitjes in de gemeente Losser

  Geschreven door

  José

  Actief bezig zijn. Wie wil dit niet? In onze gemeente bieden we tal van leuke uitjes en arrangementen om te kanoën, wandelen, golfen, zoals midgetgolf, boerengolf, voetgolf, klompgolf, boogschieten of Jeu de Boules. Liever iets spannends? Klimmen of abseilen vanaf een kasteel? Er is genoeg keus. Deze arrangementen kun je boeken bij Tourist info De Lutte- Losser. Samen met onze ondernemers willen we er iets leuks van maken. Kijk voor meer info hieronder. Hulp nodig? Wij helpen je waar mogelijk graag.

 2. Boerengolf bij Steenfabriek De Werklust

  Boerengolf bij Steenfabriek De Werklust is een leuke activiteit die je na de rondleiding kunt gaan doen. De holes zijn uitgezet in het weiland van de Steenfabriek onder toezicht van nieuwsgierige Laga-Koeien. De bedoeling is om in zo weinig mogelijk slagen de bal in de holes te putten. Met een klomp aan een houten steel en een Boerengolfbal, mogen bezoekers proberen te putten in de holes. Kortom voor jong en oud is het vooral een geweldig leuke ervaring.

 3. Midgetgolf bij Florilympha

  Soms moet je eraan geloven. Met de hele familie ergens gezellig vertoeven. Hierbij hoort vaak ook een activiteit. Of je er nu zin in hebt of niet, Florilympha is hier uitermate geschikt voor. Direct aan het terras van Florilympha ligt een nostalgische 18-holes gravel midgetgolfbaan. Midgetgolfen kost € 4,50 per persoon. Kom je met een groep dan graag even reserveren om wachttijden te voorkomen!

 4. Adventure King

  Vanuit Lutterzand of net over de grens in Bad Bentheim stoere buiten activiteiten beleven voor bedrijfsfeestjes, vrijgezellenparty's en groepsuitjes. Lekker kanoën op de Dinkel of de Vecht en klimmen of abseilen vanaf een kasteel. Veel leuke dingen te doen dus.

 5. Jeu De Boules

  Iets leuks doen met anderen? Van maandag tot en met zondag kun je kennismaken met Jeu De Boules bij Tourist info De Lutte. Iedereen is welkom om dit gratis te komen ontdekken. Jeu de boules,is een populair balspel dat traditioneel wordt gespeeld in Frankrijk. Jeu de boules vereist zowel precisie als strategie. Tactiek is ook belangrijk, omdat spelers ook kunnen proberen om de ballen van hun tegenstanders weg te stoten. Zowel toeristen als inwoners zijn welkom om het buitenspel gratis te komen proberen. De JDBV dorp De Lutte stelt twee banen beschikbaar, de banen liggen naast de Tourist info. Lijkt je dit leuk? Kijk dan verder.

 6. Actief Twente

  Actief Twente is specialist in fietsverhuur en gemotoriseerde voertuigen zoals E-bikes, bakfietsen, fietskarren, kickbikes, mountainbikes, racefietsen, gravelbikes, kinderzitjes en fietsen voor mindervaliden. Ook is het mogelijk dat fietsen op locaties worden bezorgd. Naast mooie routes verzorgt Actief Twente ook pech ondersteuning. Je kunt hier ook een kanotocht op de Dinkel boeken. De Dinkel Meandert door bossen, weilanden en het prachtige natuurgebied Het Lutterzand. Laat je verwonderen door de IJsvogel of andere soorten vogels. Genoeg te zien. De Dinkel is een oer-rivier, die net zo meandert als honderden jaren geleden.

 7. Voetgolf, klompgolf en boogschieten

  Voor voetgolf, klompgolf en boogschieten (bij slecht weer) kun je in een landschapspark van 2,5 hectare groot terecht bij De Bergboer. Voetgolf is een leuke en populaire activiteit waarbij je voetbal combineert met golf. Je kunt in 10 holes met zomin mogelijk slagen/ trappen de bal in de hole proberen te krijgen. Het is een toegankelijke sport en hebt geen speciale voetbal of golfskills nodig. Kosten en groepsgrootte vind je op de website. Dus waar wacht je nog op? Ga voetgolf of klompgolf ontdekken. Veel plezier!

 8. Stappen en Happen

  Een erg leuke activiteit is wandelen door het prachtige Dinkeldal met Happen en Stappen. Tijdens een mooie route is het heerlijk wandelen. Onderweg stop je bij verschillende horecagelegenheden voor koffie met iets lekkers en een lunch met een lekker drankje. Zes verschillende wandelroutes, hebben hun eigen stops. Starten kan vanaf De Lutte, Losser of Beuningen.

José

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Wat te doen met Pasen?

  Geschreven door José
 2. Zien & Doen

  Tips bij regen

  Geschreven door José
 3. Op bezoek bij

  In gesprek met Simone Damhof van Natuurmonumenten

 4. Nieuws

  Toppunt van gastvrijheid in De Lutte

  Geschreven door Elke

Tip je vrienden

facebook twitter