1. Zien & Doen

  Slecht weer tips!

  Geschreven door

  Bianca

  Het regent, het regent, de pannen worden nat... Wij hebben een aantal tips voor jullie om ook deze regenachtige dagen goed door te komen.

 2. Happen en tuffen

  Een autoroute van 120 km. (in te korten naar 80 km) door het afwisselende landschap van Noordoost-Twente. Onderweg zijn er vijf stops bij verschillende horecagelegenheden en je kunt bijvoorbeeld uitstapjes maken naar Ootmarsum en Landgoed Singraven.

 3. Op bezoek bij Erlebnispark Emsflower

  Beleef met het hele gezin een heerlijk dagje uit tussen de bloemen en planten. In het Erlebnispark heeft u als gast de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen in europa’s grootste kwekerij van pot- en perkplanten. Bekijk ook het speciale & voordelige arrangement van Tourist info De Lutte.

 4. Bezoek Klompenmakerij Koop

  Bij Klompenmakerij Koop worden machinaal klompen gemaakt. Tevens heeft de klompenmakerij een filmruimte en een museum, waar je kan zien hoe vroeger en tegenwoordig de klompen worden gemaakt. Nadien kan in de gezellige koffie ruimte een kop koffie en heerlijke Twentse krentenwegge genuttigd worden (niet bij de prijs inbegrepen).

 5. Lekkere en warme pannenkoeken eten bij Pannenkoekhoes De Stroper

  Welkom bij Pannenkoekhoes De Stroper. Gelegen in het mooie landschap van Twente, bijna op de top van de Tankenberg, ligt het gezellig ingerichte Pannenkoekhoes De Stroper. Het gebouw, met een rijke historie, straalt een warme sfeer uit. Vele oude elementen zijn nog bewaard gebleven, waardoor je je ogen uitkijkt.
  Zelfs de pannenkoeken worden nog op traditionele wijze, in pannen, gebakken. Op de menukaart staan hele verrassende pannenkoeken, maar ook voor een heerlijk kopje koffie kunt u bij ons terecht. Met een vers stuk huisgemaakt gebak is het een waar feestje.

 6. Shoppen bij Frenque Interiors

  De interieurzaak van Losser waar je alles voor interieur kan vinden. Frenque heeft verschillende woonstijlen zoals: Industrial, Vintage, Shabby Chic en Bohemian.

 7. Lekker eten en drinken in de sfeervolle restaurants en cafés

  Er zijn talloze gezellige restaurants en cafés in de gemeente Losser. Dus kom gezellig binnen bij de restaurants als het weer even wat minder is.

 8. Op bezoek bij tuincentrum Wolters

  Tuincentrum Wolters 25.000 m2 aan producten voor jouw huis en tuin. Kom langs, laat je inspireren en profiteer mee van de leuke acties en scherpe prijzen.

 9. Zwemmen bij Brilmansdennen

  Overdekt zwembad in Losser. Het zwembad heeft een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een kleuter- en peuterbad. Daarnaast is er een waterglijbaan van 54 meter.

 10. Smokkeltour Overdinkel in een overdekte elektrokar

  Tijdens deze 3½ uur durende rit mét gids in een kleurrijke elektrokar (eventueel afgesloten), maak je kennis met het smokkelverleden en de natuur in het buitengebied van Overdinkel en Losser.

 11. Rondleiding bij Raw Milk Company

  Elke dinsdagmiddag organiseert Raw Milk Company een rondleiding, incl. proeverij van ca. 2 uur in hun bedrijf. Iedereen is welkom.

 12. Op pad met de overdekte Lutterzandexpress

  Van mei t/m oktober rijdt elke woensdagmiddag de Lutterzandexpress, een elektrisch aangedreven voertuig, vanaf Paviljoen 't Lutterzand.

 13. Elektrokartocht door Arboretum Poort Bulten

  Iedereen kan lekker van de natuur genieten, ook als je minder mobiel bent. Natuurmonumenten gaat met de elektrokar over de paden in Arboretum Poort Bulten.

Bianca

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  Recreatiekrant Twente is weer uit!

 2. Zien & Doen

  Vergezichten en uitkijkpunten in de Schatkamer van Twente

  Geschreven door José
 3. Natuur

  Tip! De Rhododendronlaan in De Lutte

  Geschreven door Bianca
 4. Zien & Doen

  Tips voor Hemelvaartsdag

Tip je vrienden

facebook twitter