1. 0/10
  '

  Zien & Doen

  Tips voor de decembermaand

  Geschreven door

  Elke

  It's the most wonderful time of the year.. Kerst! De tijd van gezelligheid en sfeervolle activiteiten. We hebben een gezellige lijst samengesteld met de beste tips voor deze maand. Laat je inspireren en stippel je kerstplannen uit! De lijst wordt elke keer aangevuld met nieuwe uitjes.

 2. 10/10

  10.

  Concert en Kerstmarkt Beuningen

  Kerstconcert en Kerstmarkt in Beuningen

  Het traditionele kerstconcert verzorgt door het dames en herenkoor, themakoor, groep instrumentaal en een kinderkoor is weer in de R.K. Onze Lieve Vrouwe Kerk te Beuningen.

  Programma

  Er is een leuk programma zoals een voorstelling met spel en zang.

  Het kerstconcert, met het koor, kinderkoor en de muziekkapel, is gratis toegankelijk. Een vrije gift na afloop wordt zeer gewaardeerd.

  Na het concert is het gezellig toeven vanaf 15.00 uur op het kerkplein met een kerstmarkt en verschillende gezellige stands.

 3. 9/10

  9.

  Winterconcert St. Plechelmus Harmonie

  Op zondag 17 december is er weer het jaarlijkse Winterconcert in de St. Plechelmuskerk te De Lutte verzorgt door de St. Plechelmus Harmonie.

  Traditiegetrouw organiseert de Lutter muziekvereniging een concert in de Plechelmuskerk van De Lutte op de zondag voor Kerstmis.

 4. 8/10

  8.

  Verlichte midwinterwandeling Losser

  Een verlichte wandeling van circa 3 kilometer met onderweg o.a. een kerstverhaal, demonstratie midwinterhoornblazers, op bezoek bij de kerstman, chocolademelk of glühwein, marshmallow en een warm hapje.

 5. 7/10

  7.

  Boerenmarkt Losser in kerstsfeer

  Heerlijke streekproducten proeven en kopen. Dat kan het hele jaar iedere laatste zaterdag van de maand in het gezellige centrum van Losser.

 6. 6/10

  6.

  Kerstwandeling Beuningen

  Traditiegetrouw organiseert Tourist info De Lutte-Losser op Tweede Kerstdag een prachtige kerstwandeling door het (winter)landschap rondom
  Beuningen met onderweg het geluid van de midwinterhoornblazers.
  Je hoeft je niet meer van tevoren aan te melden.

 7. 5/10

  5.

  Kerstshow tuincentrum Wolters Overdinkel

  De Kerstshow van Tuincentrum Wolters is geopend! Waan je tussen kleurrijke kroonluchters, fonkelende fonteinen en gezellig gedekte tafels... allemaal in sprankelende goud- en zilvertinten. Together we celebrate Christmas.

 8. 4/10

  4.

  Kerstfair en kerstkoopzondag Losser

  Op (koop)zondag 17 december gaan de leden van Muziekvereniging DTKS het Raadhuisplein weer om toveren tot een sfeervol kerstlandschap met versierde kerstbomen, vuurkorven, kerstmannen en sfeerverlichting.

 9. 3/10

  3.

  Adventstocht en kerstfair in De Lutte

  Het kerstfeest is een familiefeest met aandacht voor jong en oud. Zoals gebruikelijk heeft de St. Plechelmuskerk in De Lutte ook weer de Adventstocht georganiseerd en is er een kerstfair.

 10. 2/10

  2.

  Lichtjesavond

  Voor een goed kerstgevoel is op Kerstavond net als voorgaande jaren lichtjesavond bij Steenfabriek De Werklust in Losser.

 11. 1/10

  1.

  Kerstexpositie Steenfabriek "De Werklust" Losser

  De stookzolder van de Steenfabriek is ingericht met ca. 200 kerststallen, kerstverzamelingen en kerstgroepen.

Elke

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  De elektrokarritten gaan weer van start!

  Geschreven door Bianca
 2. Zien & Doen

  Lekker slapen op een bijzondere manier in Twente?

  Geschreven door José
 3. Kids

  Tips voor de meivakantie

  Geschreven door José
 4. Denekamp

  Als een stoomtram door Twente

Tip je vrienden

facebook twitter