1. 0/7
    '

    Zien & Doen

    Tips bij regen

    Geschreven door

    José

    Thuisblijven is (tenzij je dat heerlijk vindt) nergens voor nodig, óók niet als het hondenweer is. Met deze tips voor overdekte uitjes met andere volwassen, of met je kinderen, maken een dag met slecht weer, mooi. Trek er bijvoorbeeld (met korting!) op uit naar een van onze leuke locaties.

    Kortom bij regenachtig weer zijn er nog steeds tal van leuke activiteiten om van te genieten! Hier zijn een paar tips om het beste uit een regenachtige dag te halen.

  2. 7/7

    7.

    Sagenland autoroute

    De Sagenland autoroute, ook bekend als de Sagenlandroute, is een schilderachtige autoroute die door het prachtige landschap van Twente in Nederland slingert. Deze route staat bekend om zijn rijke folklore en legendes, die tot leven komen in de vorm van traditionele verhalen en sagen die verbonden zijn met de verschillende dorpen en bezienswaardigheden langs de weg.

  3. 6/7

    6.

    Happen & Tuffen

    Een autoroute van 120 km. Mogelijkheid om in te korten naar 80 kilometer. Rijden door het afwisselende landschap van Noordoost-Twente. Onderweg zijn er vijf stops bij verschillende horecagelegenheden en je kunt bijvoorbeeld uitstapjes maken naar Ootmarsum en Landgoed Singraven.

  4. 5/7

    5.

    Bezoek Klompenmakerij Koop

    Bij Klompenmakerij Koop worden machinaal klompen gemaakt. In een filmruimte kun je zien hoe vroeger, maar ook tegenwoordig de klompen worden gemaakt. De film duurt 25 minuten en vertelt je over de historie van de klomp en over de familie Koop.

  5. 4/7

    4.

    Zwembad Brilmansdennen

    Een verfrissende duik in het zwembad van Brilmansdennen in Losser is de perfecte locatie voor een ontspannen meivakantie. De sfeervolle ambiance is de plek om samen met je kids te spelen en gebruik maken van alle mogelijkheden die ze bieden. Discozwemmen en verjaarspartijtjes zijn twee van de vele mogelijkheden. In de meivakantie komen er zeker leuke activiteiten.

  6. 3/7

    3.

    Eten & Drinken

    IJsjes, pannenkoeken, lunch of diner. Voor dit alles en nog veel meer kun je terecht in de gemeente Losser. De keuze is reuze.

    Van pannenkoek tot (Michelin)sterrenrestaurant. Veel lokale eerlijke producten en heerlijke terrasjes voor koffie met iets lekkers, een heerlijk glaasje wijn of special biertje. Honger of lekkere trek? Laat je verrassen.

  7. 2/7

    2.

    Tuincentrum Wolters

    Tuincentrum Wolters 25.000 m2 aan producten voor jouw huis en tuin. Een breed assortiment zoals, snijbloemen, interieur, Keuken artikelen, zijdebloemen etc. Hier is altijd iets te vinden. Moe van alle indrukken en keuzes? De Brasserie biedt naast gezelligheid heerlijk eten en drinken voor elk wat wils.

  8. 1/7

    1.

    Erlebnispark Emsflower

    Beleef met het hele gezin een heerlijk dagje uit tussen de bloemen en planten. In het Erlebnispark heb je als gast de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen in europa’s grootste kwekerij van pot- en perkplanten. Bekijk ook het speciale & voordelige arrangement van Tourist info De Lutte.

José

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

  1. Zien & Doen

    Vergezichten en uitkijkpunten in de Schatkamer van Twente

    Geschreven door José
  2. Nieuws

    Nieuw toeristisch magazine Ontdek de Schatkamer van Twente

  3. Nieuws

    Opening toeristisch seizoen in de Schatkamer van Twente

    Geschreven door Bianca
  4. Zien & Doen

    De elektrokarritten gaan weer van start!

    Geschreven door Bianca

Tip je vrienden

facebook twitter