1. Kids

  Sinterklaasintochten & andere tips

  Geschreven door

  Bianca

  Terwijl de pakjesboot vanuit Spanje onderweg is naar Nederland maakt de gemeente Losser zich op voor de sinterklaasintochten. Op verschillende plekken in de Schatkamer van Twente kan je Sinterklaas bewonderen. Naast de intochten hebben wij ook wat lekkere tips voor je op een rijtje gezet. Chocoladeletter, gevuld speculaas, ijstaart, pepernoten of wat anders zoets? Bekijk onze tips hieronder!

 2. Sinterklaasintocht in Losser

  Terwijl de pakjesboot vanuit Spanje onderweg is naar Nederland maakt Losser zich op voor de grootse sinterklaasintocht. Op zaterdag 18 november gaat het gebeuren en nog feestelijker en uitbundiger dan voorheen. De Sint en zijn pieten –het zijn er dit jaar wel zo’n 50 - hebben er onmeunig veel zin in!

 3. Sinterklaasintocht De Lutte

  Op zondag 26 november zal Sinterklaas rond 14.00 uur weer arriveren in De Lutte, met natuurlijk zijn pieten. Net als voorgaande jaren zorgt Jong Nederland ervoor dat hij op een mooie wijze in het dorp wordt ingehaald.

 4. Sinterklaasintocht Overdinkel

  Intocht Sint Nicolaas in Overdinkel Zondag 19 november: Start 14.45 uur ter hoogte oversteek Pax Christischool.

 5. Chocoladeletters & marsepein bij Chocolaterie van Zutphen

  Gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van bonbons en chocolade produkten.

  Hiervoor worden uitsluitend hoogwaardige grondstoffen gebruikt, zoals Callebaut chocolade, roomboter, slagroom, noten en likeuren.

 6. Sinterklaas ijstaart van 't Loaboerke

  Heb je na een mooie fiets- of wandelroute in het Twentse landschap zin in een ijsje of koffie gekregen? Ga dan eens bij 't vernieuwde Loaboerke langs, waar ijs op een ambachtelijke manier wordt bereid, met verse melk van onze eigen koeien.
  Bij mooi weer is een zonnig terras beschikbaar om even lekker uit te rusten. Ook kun je binnen in de vernieuwde ijssalon van ijs of kopje koffie genieten.

 7. Het huis van Sinterklaas

  Niet meer in zijn bungalow, maar in de Vicaryzaal van Zorggroep Sint Maarten staan zijn werkkamer en zijn slaapkamer. Tot aan zijn vertrek op 6 december zijn alle kinderen en andere belangstellenden daar dagelijks welkom tussen 10 en 12 uur en tussen 13 en 16 uur.

 8. Sinterklaasbonnenactie

  Iedereen in het centrum van Losser kan weer mee doen met de welbekende sinterklaasbonnenactie. Tot en met 9 december ontvang je coupons t.w.v. je aankoopbedrag. Deze coupons kun je inleveren bij Bruna, Wigger Mode of Primera Marcel. Iedere zaterdag is er een trekking. Wat valt er te winnen? Cadeaubonnen met een waarde van 50% van je aankoopbedrag. Een hele goede reden om je sinterklaas- en kerstinkopen lekker bij de lokale ondernemer te doen.

 9. Heel veel lekkers bij Spar Schreur

  De supermarkt van De Lutte midden in het centrum. Inwoners en toeristen kunnen hier terecht voor de dagelijkse boodschappen.

 10. Sinterklaastafel bij Slijterij Elisabeth Segerink

  Segerink is een lectuurwinkel en tabakszaak in de Lutte. Ze hebben ook allerlei aanverwante artikelen.

 11. Bestel een gourmetbox bij Schenkerij PoortBulten

  De Schenkerij PoortBulten is een horecagelegenheid, gelegen in het prachtige park van Natuurmonumenten Poort Bulten. Midden in de natuur is hier gelegenheid voor een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Bianca

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  Recreatiekrant Twente is weer uit!

 2. Zien & Doen

  Vergezichten en uitkijkpunten in de Schatkamer van Twente

  Geschreven door José
 3. Natuur

  Tip! De Rhododendronlaan in De Lutte

  Geschreven door Bianca
 4. Zien & Doen

  Tips voor Hemelvaartsdag

Tip je vrienden

facebook twitter